1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Online закажувањето се однесува само за лабораторијата во Кисела Вода.
Изберете услуга
Synlab Анализи

Изберете анализи

15 мин. , 0 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
 
Synlab - Пакети

Проширен пакет (ЛУ1 голем)

15 мин. , 1200 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Диференцијална крвна слика, седиментација на еритроцити, урина, гликемија, триглицериди, холестерол, уреа, креатинин, АСТ, АЛТ, железо  

Мал пакет тироидни хормони

15 мин. , 1680 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: TSH, FT4, FT3  

Голем пакет тироидни хормони

15 мин. , 2560 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: TSH, FT4, FT3, aTPO  

Пакет дијабет

15 мин. , 2600 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: C-peptid, Insulin, HbA1C  

Мал корона пакет

15 мин. , 1680 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: крвна слика, Д-димер, ЦРП, ЛДХ  

Голем корона пакет

15 мин. , 2750 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: крвна слика, седиментација, Д-димер, ЦРП, АСТ, АЛТ, ЛДХ, феритин, албумини, протеини  

Check up

15 мин. , 4980 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот влкучува: крвна слика, глукоза, HbA1C , седиментација, липиден статус, креатинин, мочна киселина, ЦРП, АСТ, АЛТ, ГГТ, феритин, липаза, ТСХ, витамин Д  

Post Covid

15 мин. , 3980 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: крвна слика, седиментација, Д-димер, глукоза, липиден статус, креатинин, ЦРП, АСТ, АЛТ, ЛДХ, железо, интерлеукин 6  

Post Covid кардио

15 мин. , 5150 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот вклучува: крвна слика, Д-димер, глукоза, липиден статус, креатинин, хс-ЦРП, ЛДХ, ЦК-МБ, интерлеукин 6, тропонин  

Хормонски пакет - трети ден

15 мин. , 3280 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
ФСХ, ЛХ, ТСХ, пролактин, естрадиол  
Анализи во соработка со SYNLAB International

Изберете анализа

15 мин. , 1500 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Овие анализи се спроведуваат надвор од Македонија и затоа на истите се додава дополнително и поштарина во износ од 1500 мкд.  
Промотивни пакети

Витамински пакет

15 мин. , 2950 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
Пакетот ги содржи следниве анализи: витамин Д, витамин Б12 и фолна киселина.  

WellMe - пакети

15 мин. , 0 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
WellMe пакетите na Synlab се совршен начин да се информирате за вашето здравје и навремено да ги откриете здравствените проблеми. Toa e серија од внимателно избрани тестови што ќе ви дадат јасна слика ... Дознај повеќе
Овозможено од BookWisely.com